Franca van Ham’s ervaring over een eerder gevolgde workshop

Toen ik op Social media de workshop Kattengedrag, voorbij zag komen wist ik; dat is iets voor mij! Doordat mijn “huisgezin” bestaat uit 6 katten, waaronder 3 zwerfkatten, is er altijd veel interactie in huis.

Ik dacht dat ik wel het een en ander wist over katten, maar er ging een wereld voor me open toen ik die avond de lezing van Anneke bijwoonde.
Op een leuke, humoristische manier wist zij me te boeien met haar levendige en duidelijke uitleg over het gedrag van onze snoezepoezen. Ook de presentatie d.m.v. beeld en geluid zorgden voor afwisseling tijdens de workshop.

Door de interactie konden we ook onze eigen ervaring delen met elkaar, en met Anneke.

Ik kijk alweer uit naar de volgende workshop “afleren en belonen van gedrag”. Benieuwd wat Anneke ons nog meer over onze poezevrienden kan leren!

Share