Aanbod

Workshop kattengedrag – Basis “KATTENTAAL’

Donderdag 15 maart 2018 

 

Om katten te begrijpen en inzicht te krijgen in hun gedrag, moeten we terug naar de basis. Kattengedrag wordt dikwijls verkeerd geïnterpreteerd, omdat het vergeleken wordt met hondengedrag. Maar dat is helaas fout, want veel gedragingen staan averechts op elkaar. Bijvoorbeeld ‘kwispelen’. Een hond is dan blij, maar een kat juist gefrustreerd!

Hoe laat een kat zien dat hij/zij blij en gelukkig is? Of juist niet… Heeft u meerdere katten, dan wilt u graag weten of deze vrienden of juist vijanden zijn nietwaar?

Alle aspecten van deze basis zullen benoemd worden en we zorgen voor een educatieve en interactieve avond. Anneke Houbraken verzorgt deze avond samen met Sanne Bekkers van Dierenkliniek Riethoven.

 

Workshop basis kattengedrag "Kattentaal"
DATUM: Donderdag 15 maart 2018
TIJD: 20.00 - 22.00 uur (met eventuele uitloop tot 22.30u)
LOCATIE: BusinessDome in Eersel
KOSTEN: € 20,- per persoon (inclusief koffie/thee)
OPGEVEN: via email contact@miauw-kattentherapie.nl / via whatsapp 06-12 18 70 79.


Workshop; Hoe maak ik mijn huis katvriendelijk?

Deze wordt georganiseerd door ’t Oirschots Kattenpension ( klik hier voor meer informatie ) i.s.m. Miauw Kattentherapie.
Datum: 24-februari 2018
Locatie: Oirschots Kattenpension o.v.b.
Aanvang: 1400-1600 uur
Kosten: € 20.- p/p
Aanmelden: info@oirschots-kattenpension.com / tel: 0499-573 631 / via facebook

 

Bericht vanuit ’t Oirschots kattenpension;

“We hebben de afgelopen maand een hele waardevolle en interessante workshop gevolgd over stress bij katten. Dit vonden we zo leuk, dat we op het idee kwamen om ook zo’n workshop te organiseren voor onze klanten, hier in het pension. Dit natuurlijk in samenwerking met Anneke van Miauw Kattentherapie.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a. kattengedrag en hoe je jouw huis katvriendelijk inricht. Natuurlijk is het ook mogelijk zelf ideeën of vragen in te brengen, we willen namelijk goed mogelijk aansluiten bij de behoeftes van de klanten. We zullen dit dan tijdig doorgeven aan Anneke zodat het in de workshop kan worden verwerkt.

De workshop zal in het pension plaatsvinden, maar bij grote belangstelling stel ik het welzijn van onze gasten voorop en gaan we naar een andere locatie. 
De datum van de workshop zal zaterdag 24-2-2018 zijn, van ongeveer 14.00-16.00. De kosten bedragen €20 p.p. (koffie of thee en iets lekkers inbegrepen).

Wanneer je hier interesse in hebt kun je je bij ons aanmelden, via de mail (info@oirschots-kattenpension.com), telefoon (0499 573 631) of via onze Facebookpagina. Wij inventariseren dan of er genoeg animo voor de workshop is.”


Workshop kattengedrag 

Op regelmatige basis wordt deze aangeboden.

Miauw geeft een paar keer per jaar workshops over kattengedrag. Op deze dag (of dagdeel) komt u meer te weten over alles wat met katten te maken heeft en hoe u zelf een kat kan ‘lezen’. U krijgt de basis te weten over kattengedrag en kan deze direct thuis uitvoeren.

Zodra er een datum bekend is, volgt er meer informatie over locatie en inschrijving.


Lezingen

Op aanvraag verzorgt Miauw lezingen over kattengedrag. Voorbeelden van onderwerpen zijn;

-Een huis katvriendelijk inrichten

-stress bij katten

-onzindelijkheid

-introductie van een kitten.

Wilt u een leuke en informatie avond over katten en hun gedrag organiseren? Dan bent u bij Miauw aan het goede adres! Anneke is super enthousiast en vertelt graag alles wat u wilt weten. Zij houdt van interactie met het ‘publiek’, dus ook uw gasten/klanten hebben een avond vol vermaak.

Kosten hiervan in overleg. Neem contact op met Miauw om dit te bespreken.