Aanbod

Workshop kattengedrag; Dinsdag 17 september a.s. 

Onderwerp BASIS-kattentaal. Houding & Signalen

Gezellig educatieve én interactieve avond over kattengedrag. We starten bij de basis, namelijk katten-taal. Kattengedrag wordt dikwijls verkeerd geïnterpreteerd. Dit komt enerzijds doordat we het soms vergelijken met honden. Sommige gedragingen lijken op elkaar, maar andere juist totaal niet! Denk hierbij aan kwispelen. Voor een hond is dit een teken dat hij blij is. Bij katten betekent het frustratie! Anderzijds komt de juiste kennis niet altijd bij de eigenaren aan. Het feit dat iemand al 20 jaar katten heeft, wil niet persé zeggen dat je hun gedrag herkent en begrijpt…. En als er problemen zijn, ziet elke eigenaar dat dan ook als probleem? Of hoort het erbij als je een kat als huisdier neemt?

Katten communiceren op verschillende manieren. Als we weten hoe, weten we ook wat het betekent! Samen met Anneke ga je oefenen om gedragingen te herkennen. Het wordt een avond gevuld met foto’s en video’s. Des te meer beeld en geluid je ziet, des te beter we kunnen oefenen.

Wil jij weten of jouw kat gelukkig is? Als je meerdere katten hebt, zijn deze dan vrienden of vijanden? Dit alles kom je te weten deze avond en alle tips kun je thuis direct toepassen!

Geen vooropleiding nodig. Deze avond is voor iedereen geschikt, die graag meer wil weten over kattengedrag!

Datum: Dinsdag 17 september 2019
Tijd: 19.30 - 21.45/22.00 uur
Locatie: BusinessDome in Eersel (nabij afslag A67)
Kosten: €20,- per persoon (incl 2 consumpties)

Opgeven voor de workshop kan via email contact@miauw-kattentherapie.nl of whatsapp 0031-6 12 18 70 79 . Of gebruik DEZE LINK om het contactformulier in te vullen.

Meer informatie over de workshop met betrekking tot locatie en betaling, krijgt u na aanmelding via email toegestuurd.

 

Een greep uit recensies van vorige deelnemers:

~  “Workshop gevolgd bij Anneke van Miauw; Voor herhaling vatbaar! Duidelijk, leerzaam, interactief en met humor. Super avond gehad!”   ~~~~   “Work shop gevolgd, echt een aanrader!”   ~~~~   “Echt een aanrader voor iedereen die iets wijzer wil worden in de (belevings)wereld van poezen. Bovendien was het een gezellig samenzijn en Anneke vertelt op een ontspannen gemoedelijke manier over het onderwerp. Ik ben er de volgende workshop weer graag bij!”   ~


Workshop kattengedrag 

Wordt ongeveer 3-4 x per jaar aangeboden.

Anneke, namens Miauw, geeft een paar keer per jaar workshops over kattengedrag. Over het algemeen wordt dit georganiseerd op onze vaste locatie bij BusinessDome in Eersel. Normaliter vindt dit ’s avonds plaats van 19.30 – 22.00 uur.

Op deze avond komt u meer te weten over alles wat met katten te maken heeft. Er zijn verscheidene onderwerpen, zoals ‘kattentaal’, ‘stress’, ‘kittens’ en een ‘huis een katvriendelijk thuis maken’

Zodra er een datum bekend is, volgt er meer informatie over locatie en inschrijving. Ook zal het als evenement op de facebook-pagina te zien zijn. Wilt u niets missen en als allereerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod? Laat dit dan even weten via het contact-formulier. In verband met de vernieuwde privacywet, hebben we uw schriftelijke toestemming nodig om u in de toekomst te mogen mailen met informatie. Geef via de link in dat u op de mailinglist wilt en op de hoogte gehouden wilt worden van de workshops.


Lezingen

Op aanvraag verzorgt Miauw lezingen over kattengedrag. Deze zijn hartstikke leuk en informatie voor bijvoorbeeld dierenklinieken, dierenspeciaalzaken en voor nascholing van medewerkers die veel met katten werken. Denk aan pensions of asielen. Voorbeelden van onderwerpen zijn;

-Een huis katvriendelijk inrichten

-stress bij katten

-onzindelijkheid

-introductie van een kitten.

Wilt u een leuke en informatie avond over katten en hun gedrag organiseren? Dan bent u bij Miauw aan het goede adres! Anneke is super enthousiast en vertelt graag alles wat u wilt weten. Zij houdt van interactie met het ‘publiek’, dus ook uw gasten/klanten hebben een avond vol vermaak.

Kosten hiervan in overleg. Neem contact op met Miauw om dit te bespreken.