Aanbod

Workshop ‘STRESS bij katten’ 

Datum: Dinsdag 9 oktober 2018
Aanvang: 19.30 uur. De avond duurt tot ongeveer 22.00uur.
Kosten: € 20,- per persoon. (Dit is inclusief 2 consumpties)
Locatie: BusinessDome, Brouwer 1 in Eersel

Inschrijven voor deze avond, kan via:

  • het contactformulier op de website. klik HIER
  • Of stuur zelf een email naar; contact@miauw-kattentherapie.nl
  • Aanmelden kan ook via whatsapp; 06-12 18 70 79

Na inschrijven, ontvangt u per email meer informatie over betaling en locatie.

 

Leren om stress te herkennen én te voorkomen bij katten.

Wist u dat er (te)veel katten last hebben van stress, maar helaas eigenaren het niet zien danwel herkennen. De gedachte is dat dit gedrag of karakter erbij hoort. Voorbeeld;

“Poes pluisje is een rustige kat en doet haar eigen ding. Ze zit graag op zolder, komt alleen naar beneden tijdens het eten. Bij het horen van de deurbel vlucht ze naar boven. Daar voelt ze zich prettig bij.” 

Dit is een situatie die eigenaren lijken te accepteren, maar onaangenaam is voor de kat!

Verandering is mogelijk! Uitleg van het begrip Stress en wat het bij katten kan veroorzaken zullen we deze avond bespreken. Ook krijgt u antwoord op de veelgestelde vraag of katten werkelijk gevoeliger zijn voor stress? Hoe kunt u zien of uw kat last heeft van stress? Hoe uit een kat dat? Wat zijn de gevolgen van (langdurige) stress? Op welke manier is dit te voorkomen?

Antwoord op deze vragen én nog meer krijgt u deze workshop! Vanwege het voorgaande succes de gegeven workshop vorig jaar, wordt deze nu herhaald. Het mag vanzelfsprekend zijn dat u ná deze avond boordevol tips naar huis gaat. Het fijne is dat u deze tips direct thuis in kan zetten en zorgen dat ook uw kat prettig en zonder stress bij u woont. Anneke verzorgt deze educatieve én interactieve avond over kattengedrag.

 

Hopelijk tot 9 oktober ?! Het wordt weer een gezellige avond, dat is zeker!

U kunt het ‘evenement’ ook vinden op facebook. Volg dan deze link. Tevens vindt u hier meer informatie en alledaagse tips. Super leuk om de pagina te LIKEN en te VOLGEN ! (Mocht u dat nog niet doen tenminste 😉 )

 


Lezingen

Op aanvraag verzorgt Miauw lezingen over kattengedrag. Deze zijn hartstikke leuk en informatie voor bijvoorbeeld dierenklinieken, dierenspeciaalzaken en voor nascholing van medewerkers die veel met katten werken. Denk aan pensions of asielen. Voorbeelden van onderwerpen zijn;

-Een huis katvriendelijk inrichten

-stress bij katten

-onzindelijkheid

-introductie van een kitten.

Wilt u een leuke en informatie avond over katten en hun gedrag organiseren? Dan bent u bij Miauw aan het goede adres! Anneke is super enthousiast en vertelt graag alles wat u wilt weten. Zij houdt van interactie met het ‘publiek’, dus ook uw gasten/klanten hebben een avond vol vermaak.

Kosten hiervan in overleg. Neem contact op met Miauw om dit te bespreken.


Workshop kattengedrag 

Op regelmatige basis wordt deze aangeboden.

Miauw geeft een paar keer per jaar workshops over kattengedrag. Op deze dag (of dagdeel) komt u meer te weten over alles wat met katten te maken heeft en hoe u zelf een kat kan ‘lezen’. U krijgt de basis te weten over kattengedrag en kan deze direct thuis uitvoeren.

Zodra er een datum bekend is, volgt er meer informatie over locatie en inschrijving.